LIVE PAINTING
Jouw bijzondere dag vastgelegd op doek, live gemaakt…!

Als live painter maak ik een schildering die ter plekke wordt gemaakt. Dit kan zijn op je bruiloft, familiefeest of zakelijke bijeenkomst. In ongeveer 4 uur maak ik een unieke en persoonlijke weergave op doek van jouw bijzondere dag. Gasten kunnen de verschillende fases van het werk meemaken. Een ‘how it’s made’ op locatie. Zo is live painting de ideale combinatie van kunstwerk en entertainment.

Vooraf bespreken we de wensen en welke sfeer het schilderij moet uitstralen. Ik werk standaard op een doek van 70 x 100 cm. Op aanvraag is een ander formaat mogelijk. De verf die ik gebruik is acrylverf, deze droogt snel zodat je het schilderij dezelfde avond nog kunt vervoeren.

Geef het kado als bijzondere verrassing aan het bruidspaar of zet het bij de kadotip!

Mail of bel mij voor een passende offerte en meer informatie.

 

 

 


 

MUURSCHILDERINGEN

MUURSCHILDERING IN RESTAURANT OF BEDRIJFSRUIMTE
Als bedrijf kun je ervoor kiezen om een mooie indruk achter te laten bij bezoekers of klanten door bijvoorbeeld je logo levensgroot of een fantastisch uitzicht handgeschilderd op de muur af te beelden. Op deze manier krijgt het kantoor een speciale beleving. Muurschilderingen kunnen overal worden aangebracht en werkelijk alles is mogelijk! Aan de hand van schetsen, wordt vooraf bekeken in hoeverre de muurschildering in de bedrijfsruimte geïntegreerd kan worden. We kijken samen naar het beste onderwerp en de stijl van de schildering.

MUURSCHILDERING IN WOONKAMER, SLAAPKAMER OF TUIN
Muurschilderingen kunnen een ruimte een stuk persoonlijker maken en deze echt tot leven brengen. Zo maak ik bijvoorbeeld schilderingen waardoor het lijkt alsof je er zo in kunt wandelen, ook wel ‘trompe l’oleil’ genoemd wat gezichtsbedrog betekent. Denk aan een doorkijk naar het uitzicht wat je altijd al wilde hebben van een exotische vakantiebestemming of berglandschap maar ook illustraties of een versimpelde weergave is geen probleem. Doordat alles met de hand wordt geschilderd zijn er talloze mogelijkheden en krijg je niet te maken met een te lage resolutie van een fotoprint. Een sticker of print haalt het niet bij de kwaliteit en uitstraling van een handgemaakte muurschildering ook omdat elke schildering uniek is en speciaal wordt ontworpen. Een ander bijzonder voordeel is dat je niet gebonden bent aan maten zo kan ik gewoon de hoek om schilderen, over deuren heen of een stuk van het plafond meenemen.

MATERIAAL
Ik schilder op basis van hoogwaardige kwaliteit acrylverf die snel droogt en niet ruikt. Zo kan de ruimte meteen weer gebruikt worden. Als afwerking is het mogelijk een vernis eroverheen te schilderen die de kleur behoudt en ook de schildering beschermt tegen beschadigingen en verkleuring.

Mail of bel mij voor een passende offerte en meer informatie.

 


 

SCHILDERIJEN
Mijn stijl is realistisch waarbij ik de werkelijkheid zoveel mogelijk wil benaderen maar er tevens mijn eigen draai aan geef. Dit doe ik door levendige kleuren te gebruiken zodat het een krachtig en kleurrijk geheel wordt. Ik schilder ook in opdracht, op deze site zie je recent geschilderd werk maar hou in gedachte dat alles kan. Ik neem graag je ideeën en wensen met je door zodat er straks een persoonlijk schilderij aan je muur hangt. Een indrukwekkend landschap, mooie vakantie herinnering of een portret van je huisdier, geliefde of familie.

Mail of bel mij voor een passende offerte en meer informatie.

 


 

GRAFISCH ONTWERP
Ik ben de ‘huisdesigner’ voor de Yoghurtbarn. Momenteel heeft de Yoghurtbarn 10 vestigingen door heel Nederland en in 2018 wonnen zij de titel Marketing scale up of the year. Ik verzorg alle visuele uitingen voor de Yoghurtbarn en schrijf ook de menuborden door heel Nederland. Verder ontwerp voor ik een aantal andere vaste klanten het drukwerk. Ook geboortekaartjes komen soms voorbij voor particulieren. Heb je DTP-werk nodig of wil je graag dat ik met meedenk op het gebied van grafisch ontwerp? Laat het dan gerust weten.

 

Liefs
Susan Mertens

@