Zoals je hieronder kunt zien schilder ik graag dieren. Al van jongs van jongs af aan zijn dieren voor mij een enorme inspiratiebron. Wil je een portret van je hond of een ander huisdier? Of een schilderij van je lievelingsdier? Ik leg dit graag voor eeuwig vast op doek!

Schilderij van dieren of portret van je hond?

Dieren zijn bijzonder, door hun unieke vacht, karakter of blik. Daarom is geen enkel schilderij van dieren hetzelfde. Al jarenlang portretteer ik dieren en graag help ik je om die grappige, eigenwijze of juist zachte uitstraling van je (huis)dier over te brengen op doek. Zo heb je voor eeuwig een tastbare momentopname. Het liefst kom ik bij je thuis, maar ook op basis van een foto kan ik schilderen.

Enkele portretten van dieren

Bekijk hieronder eerdere schilderijen en portretten van dieren. Zit er een stijl bij die je mooi vindt of heb je een ander idee? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Schilderij hond

Schilderij hond

Schilderij in opdracht van het baasje. Wat een lieve labrador die ik als portret mocht schilderen. Van tevoren heb ik...
Schilderij kat

Schilderij kat

Patsy de kat vastgelegd op doek. Een mooi portret achter de vuurkorf omdat ze in het echt ook altijd ergens...
Schilderij Luipaard

Schilderij Luipaard

Schilderij van mijn favoriete dier, het luipaard | acrylverf op hardboard | 50 x 70 cm
Portret Paard

Portret Paard

Dit is Zoraja, een portret van ons lieve paard waar ik mee ben opgegroeid | 30 x 40 | acryl...
TUI / Orka schilderij

TUI / Orka schilderij

Onderwater wereld met het TUI logo erin verwerkt. Geschilderd naar aanleiding van een tutorial en een van mijn favoriete dieren...
@