Wil je een bijzonder schilderij laten maken? Bijvoorbeeld van een dierbare, van jezelf of de stad waar jij zo van houdt? Kies dan voor een echte Susan Mertens! Ik schilder live of juist achteraf, op basis van een foto. Samen kijken we welke stijl, kleur en verhaal het schilderij moet overbrengen. 

Schilderij laten maken van
je dierbaren, je stad of favoriete dier

Ik ben opgeleid als grafisch ontwerper, maar nadat ik mijn eerste muurschildering maakte had ik mijn roeping gevonden. Sindsdien heb ik vele portretten en landschappen geschilderd, in opdracht en vrij werk. Als inwoner van Utrecht is deze stad voor mij een enorme inspiratiebron, maar ook mensen en dieren schilder ik graag. Het bijzondere aan een portret, landschap of stadsgezicht is dat je het moment en het gevoel voor eeuwig kunt vastleggen. Daarom kom ik graag bij je thuis of zet ik je favoriete foto op doek. Bekijk hieronder de voorbeelden van eerdere portretten, zoals van Giel Beelen, Claudia de Breij en Caro Emerald voor de veiling bij Serious Request. En ook mijn werk van de pittoreske straatjes van Utrecht.

Realistisch, kleurrijk en persoonlijk

Of het nu gaat om een (familie)portret of een stadsgezicht: mijn schilderijen zijn altijd kleurrijk, realistisch en gedetailleerd. Een hoog licht- en kleurcontrast maakt het schilderij tot een echte blikvanger en een krachtig geheel. Gaat het om een portret? Dan maak ik graag eerst even kennis, zodat ik de persoon leer kennen en de juiste expressie vang in het schilderij. Ook geef je zelf je voorkeuren door, zoals de grootte, de stijl, maar ook de (achtergrond)kleur mag je zelf bepalen – indien gewenst.

Schilderij laten maken: voorbeelden

Benieuwd naar mijn stijl en andere opdrachten? Bekijk hieronder wat voorbeelden of neem direct contact met me op voor een vrijblijvend gesprek.

schilderij utrecht stad laten maken
Weesbrug

Weesbrug

Schilderij van de Weesbrug in Utrecht | 100 x 150 cm. De oude gracht op een zomerse dag nabij de...
Drift

Drift

Drift, Utrecht | Acrylverf op doek, 80 x 100 cm Dit schilderij is ook te koop, inclusief lijst klik hier.
Café de Postillon Utrecht

Café de Postillon Utrecht

Schilderij van Café de Postillon. Met 2 eeuwen oud is dit misschien wel het oudste café van Utrecht | 60 x...
Sonnenborgh Utrecht

Sonnenborgh Utrecht

Sonnenborgh, Sterrenwacht van Utrecht | 40 x 60 cm | Acryl op canvas. Dit schilderij is ook te koop, klik hier....
Abstederbrug Utrecht

Abstederbrug Utrecht

De Abstederbrug in Utrecht aan de Maliesingel, 50 x 70 cm | acryl op canvas /// Bridge in Utrecht, the Netherlands...
Schilderij van huis & tuin

Schilderij van huis & tuin

Op maat gemaakt schilderij voor een directeur. Kado gegeven tijdens afscheidsfeest. Een schilderij van zijn eigen huis met Engelse tuin!...
Huis schilderij in opdracht

Huis schilderij in opdracht

Als je zoveel herinneringen aan je oude huis hebt dan laat je er toch een schilderij van maken… Dit schilderij...
@