Denk je eraan om een live painter in te huren voor jullie feest of trouwdag? Goed idee! Met een schilderij van jullie evenement dat live tot stand komt, leg je niet alleen jullie moment vast. Ook komen gasten altijd graag even kijken en zorgt zo’n live schilderij voor een extra beleving. 

Kies voor een echte Susan Mertens

Al jaren word ik als Live Painter ingehuurd voor bruiloften, verjaardagen of bedrijfsfeesten. Het is een van mijn favoriete manieren van schilderen, omdat met Live Paint jullie feest echt tot leven komt. Een ‘echte’ Susan Mertens laat zich typeren door een realistisch tot licht impressionistische stijl. Ik geef mijn eigen draai aan de werkelijkheid door het gebruik van levendige kleuren, zodat het een krachtig en bruisend geheel wordt.

Hoe komt een Live Paint tot stand?

  • Afstemming: Middels een oriënterend gesprek bespreken we je voorkeuren. Zo kun je zelf kiezen welk moment je graag terugziet op doek, of er een speciaal thema is en wat je graag benadrukt ziet.
  • Tijdens het event: Gedurende de dag maak ik foto’s met mijn iPad, zodat niemand hoeft te poseren. Tijdens het feest zien de gasten het schilderij in maximaal 5 uur tot stand komen. Een enorm leuk proces, waarbij iedereen altijd even komt kijken.
  • Het schilderij: Doordat ik met acrylverf werk, droogt het doek snel en kun je het dezelfde avond nog mee naar huis nemen.

Meer weten over Live Paint tijdens jullie feest? Neem dan contact met me op of bekijk hier de prijzen.

Live Painter inhuren bruiloft
Live Paint bruiloft Maastricht

Live Paint bruiloft Maastricht

Live Paint van een bruiloft in Maastricht bij het prachtige Kasteel de Hoogenweerth, mét balkon scene, zon en aardig wat...
Live Paint bruiloft Haren (Oss)

Live Paint bruiloft Haren (Oss)

Schilderij van de ceremonie bij Klooster Bethlehem, in Haren (Oss). Een prachtig en enthousiaste bruidspaar, na 2 jaar uitstel was...
Live Paint bruiloft Vaeshartelt

Live Paint bruiloft Vaeshartelt

Bruiloftsreceptie in Maastricht bij Buitenplaats Vaeshartelt. Met live muziek, een fijn zonnetje en waanzinnig bruidspaar was het een prachtige middag!
Live Paint bruiloft Den Bosch

Live Paint bruiloft Den Bosch

Gezellige bruiloftsreceptie bij Het Noordbrabants Museum. Niet om te kijken, maar om zelf te schilderen in de binnentuin.  Bijzondere en...
@