BINNENSTEBUITEN NPO 2

“In de woonkamer van Sanul en Denise kijkt ze je direct aan! Een betoverende muurschildering van de vrouw met het oranje potlood. De bewoners willen kleur in huis en zijn eerst op zoek naar een groot schilderij, maar komen uit bij deze fantastische schildering! Hoe hebben ze dit aangepakt?”

Bij het TV-programma Binnenstebuiten was op 28 maart 2024 mijn muurschildering van ‘The Orange Pencil’ te zien die ik in Zeist heb geschilderd. Een dame met een potlood boven haar lippen. Het is werkelijk een prachtige kleurrijke woonkamer van super lieve mensen. Klik hier voor het artikel over de uitzending of bekijk hier de uitzending.
En in deze timelapse zie je hoe de muurschildering in Zeist tot stand is gekomen…!

 

muurschildering zeist woonkamer orange pencil binnenstebuiten

 

PALEIS VOOR EEN PRIKKIE

Voor het TV programma ‘Paleis voor een Prikkie’ van SBS6 maakte ik deze gave zee muurschildering. Geheel binnen het thema ‘Griekenland’ werd een gezin in Hengelo verrast met een makeover van de woonkamer. Tijdens het maken was het buiten maar liefst 38 graden! Een bijzonder warme dag dus maar dat mocht de pret echter niet drukken. Heel leuk om bij te dragen aan dit TV programma! De woonkamer kreeg mede door mijn schildering een Griekse uitstraling. Een ‘Piece of Art’ zoals Frank het noemde!

Klik hier om deze hele uitzending te bekijken van Paleis voor een Prikkie op SBS6.De Utrechtse Internet Courant (DUIC)

In deze rubriek staat een creatief, ambachtelijk innovatief of historisch product uit de stad centraal. In deze editie: de schilderijen van Susan Mertens

Vanuit haar atelier in de oude Tivoli, aan de Oudegracht, kijkt schilder Susan Mertens uit op de gracht en richting het Wed. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de Utrechtse grachten regelmatig het onderwerp vormen voor de schilderijen die ze maakt.

Duic Utrecht interview Susan MertensInDeBuurt Utrecht

InDeBuurt ging langs in het atelier van de Utrechtse live painter Susan Mertens. Check het interview én de video voor een kijkje achter de schermen.

Artikel indebuurt utrecht live painter susan
DUIC.NL
Op 18 maart 2015 stond er een interview in de Utrechtste Internet Courant in de Rubriek ZZP’er in Utrecht. Hier wordt iedere week een portret geschetst van bijzondere, kleurrijke zelfstandige professionals in Utrecht. Klik op de afbeelding voor het hele artikel.

Screen Shot 2015-03-22 at 22.39.02


ALGEMEEN DAGBLAD
SMART stond december 2013 in het AD | Utrechts Nieuwsblad, in de rubriek ‘Mooi Werk’.

AD_Artikel_klein3FM SERIOUS REQUEST VEILING
Het portret van Claudia de Breij, persoonlijk gesigneerd, gemaakt voor de Serious Request veiling 2013 werd geveild voor 340,- Het thema van het Rode Kruis dit jaar was ‘Let’s clean this shit up’. De opbrengst gaat naar de 800.000 kinderen die jaarlijks onnodig sterven aan de gevolgen van diarree.

Claudia_Suus

@