After Paint – wat is het, en hoe werkt het?

Date : november 25, 2023
After Paint – wat is het, en hoe werkt het?

Wanneer een bruiloft of feest al achter de rug is kun je dit tóch laten vastleggen op doek! Dit heet een After Paint. Een schilderij dat wordt gemaakt op basis van foto’s en een omschrijving van je wensen. Een bijzonder en persoonlijk cadeau! In dit blog laat ik graag wat voorbeelden zien zodat je een idee krijgt van de mogelijkheden.


‘The Orange Pencil’ becomes a mural

Date : januari 20, 2021
‘The Orange Pencil’ becomes a mural

Het Engelse design merk ‘Mineheart’ schreef een blog over de muurschildering die ik maakte van ‘The Orange Pencil’. Een poster uit hun eigen collectie die ik vertaalde naar een muurschildering.
Hieronder het blog dat zij schreven:
The Mineheart Orange Pencil canvas is one of our most loved pieces of wall art – and now, for the first time, it has been recreated as a wall mural.


Muurschildering Café Voortuin

Date : november 12, 2018
Muurschildering Café Voortuin

Het was 2011 toen ik gevraagd werd door Voortuin eigenaren Hensley en Koen om de zithoek achterin wat sfeer te geven met een muurschildering. De Voortuin zou binnenkort openen en ik had toen één andere muurschildering op mijn naam staan. Ik kende Hensley uit de horeca en zodoende kreeg hij het idee voor een muurschildering bij de Voortuin. 


Muurschildering Restaurant Kartoffel

Date : april 20, 2018
Muurschildering Restaurant Kartoffel

Voor restaurant Kartoffel heb ik maar liefst 2 keer de Aardappeleters van Van Gogh op de muur mogen schilderen! Hoe bijzonder is dat, om je eigen muurschildering te mogen evenaren.

Kartoffel is een Duits georiënteerd restaurant in het centrum van Utrecht. In 2013 opende zij aan de Lange Jansstraat waar ze jarenlang lekkere schnitzels, flammkuchen, halve liters en, je raadt het al, aardappels serveerden!


Logo muurschildering bij Fairtrade Original

Date : april 12, 2018
Logo muurschildering bij Fairtrade Original

Door Evelien van Fairtrade Original werd ik gevraagd om een muurschildering te maken van het logo en de nieuwe huisstjil op het hoofdkantoor in Culemborg. Super leuke opdracht waarmee ik alvast een sneak preview had van het nieuwe logo!

Alle vergaderruimtes bij Fairtrade hebben een toepasselijke naam. Het logo is aangebracht in de ruimte ‘Kokosboom ’. Gewoon BAM op de muur, lekker groot in het zicht…! Een leuk weetje over het logo:


Muurschildering Cerveceria Boulevard

Date : april 7, 2018
Muurschildering Cerveceria Boulevard

Cerveceria Boulevard is een gezellige bar in Utrecht waar je op Baskische wijze kunt genieten van allerlei Spaanse lekkernijen in mediterrane sfeer, van Pintxos tot Paella.

Ik werd gevraagd door de eigenaren Daan & Pim om een mooie muurschildering te maken voor de muur achterin de zaak. Hierbij wilden zij graag de knusse sfeer uit Spanje laten terugkomen door middel van donkere kleuren die goed passen bij de avond borrel.


Yes I do, Live Painting

Date : november 17, 2015
Yes I do, Live Painting

In de zomer van 2015 mocht ik een ‘live painting’ maken van een bruiloft. De locatie was een schitterende plek bij het Fort in Bunnik. Mijn schilderij was het huwelijkskado van de bruid aan de bruidegom.

Wat is een ‘live painting’?
Dit is een schildering die ter plekke wordt gemaakt op een bruiloft, een familiefeest of een zakelijke bijeenkomst. Op deze dag ben ik op locatie om de sfeer vast te leggen op canvas. Hierbij werk ik met acrylverf die snel droogt en makkelijk te bewerken is.


@